Μία νίκη και μια ήττα για τα «λιοντάρια»


Με δύο ακόμη δυνατά, εκτός έδρας, φιλικά «τεστ», συνέχισαν την προετοιμασία τους τα «λιοντάρια», αυτό το σαββατοκύριακο!

Ειδικότερα, στην 6η φιλική τους αναμέτρηση, αντιμετώπισαν την ομάδα του Α.Ο. Πολυγύρου, η οποία αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, παρά την τελική ήττα με σκορ 82-75. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, με τις δύο ομάδες να παίζουν στα όρια του φάουλ και τα «λιοντάρια» να κατέχουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο τμήμα του, αφού προηγούνταν στο σκορ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο (51-62).

Ωστόσο, οι εναλλαγές και δοκιμές σε σχήματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να «ροκανίσουν» τη διαφορά, οδηγώντας στο τελικό 82-75.

Στην 7η φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη την αμέσως επόμενη ημέρα, τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν τον Σ.Α. Στρατωνίου, ομάδα που επίσης αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία, πετυχαίνοντας νίκη με σκορ 72-74. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ηπιότερος και πιο μπασκετικός, δίνοντας την ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, να δοκιμάσει σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Κοκολιός: Δυνατά τεστ και τα δύο! Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα!
Ο προπονητής της ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Φώτης Κοκολιός κληθείς να σχολιάσει τις δύο αναμετρήσεις, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό διήμερο για την ομάδα, με δύο πολύ δυνατά φιλικά με αντιπάλους που αγωνίζονται σε ανώτερη κατηγορία. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα για άλλη μία φορά, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Οδηγούμαστε σιγά σιγά, στα τελικά μας συμπεράσματα για το παιχνίδι που θα ακολουθήσουμε στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!».

Δεκάλεπτα: 20-23, 40-44, 51-62, 82-75
Δεκάλεπτα: 13-20, 33-36, 56-58, 72-74

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •