Συναντήθηκαν οι Σερραίοι αγρότες με τον ΥπΑΑΤ Μάκη Βορίδη

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκη Βορίδη πραγματοποίησαν οι αγρότες του μπλόκου του Προμαχώνα παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τουρτούρα σήμερα. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Υπουργού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι αγρότες κατέθεσαν τα διαχρονικά ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. Σερρών αλλά και το σύνολο των συναδέλφων τους. Ο Υπουργός έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα με τους αγρότες να αποχωρούν ικανοποιημένοι από τη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν η Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή και οι Σερραίοι βουλευτές της ΝΔ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Μέσω Facebook ο Σερραίος αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιο Λίτος έκανε γνωστή τη συνάντηση δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία με την εξής δήλωση: “Θέλω επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μάκη Βορίδη, που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι θα είναι κοντά μας, να ακούσει και να προτείνει λύσεις που θα ανακουφίσουν και θα δώσουν μια νέα δυναμική στον αγροτικό κόσμο. Επιτέλους έχουμε έναν άξιο συνεργάτη στην προσπάθειά μας και όχι δυνάστες που το μόνο που κατάφεραν ήταν να επιβάλλουν εκδικητικά μέτρα. κ. Υπουργέ, καλή δύναμη. Αποσκοπούμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία και σε διαρκή γόνιμο διάλογο κατά τη διάρκεια της θητείας σας”.

21 Shares