Ο «Γολγοθάς» του οπαδού του ΑΡΗ Δημήτρη που είναι σε κώμα 2 χρόνια ήρθε στη Βουλή από τον Κ. Χήτα (Βίντεο)

Στο «Γολγοθά» που ανεβαίνει η οικογένεια του οπαδού του ΑΡΗ Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα εδώ και δύο χρόνια, αναφέρθηκε ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Χήτας.

Ο κ. Χήτας έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της επιτροπής για την οδική ασφάλεια.

«Η σημερινή επιτροπή για την Οδική ασφάλεια ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Παρακολουθήσαμε συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που η ζωή τους άλλαξε ραγδαία, έπειτα από ένα δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν ξαφνικά έναν δικό τους άνθρωπο. Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους έχουμε χρέος ως Πολιτεία να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε αυτόν τον εφιάλτη, που τους επεφύλαξε η μοίρα. Η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα είναι στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μπορούμε,» επεσήμανε ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Χήτας ως εκπρόσωπος του κόμματος στην Επιτροπή για την Οδική Ασφάλεια, στην τοποθέτησή του στάθηκε στον «Γολγοθά» της οικογένειας του 25χρονου Δημήτρη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετά από ένα σοβαρότατο τροχαίο βρίσκεται σε κώμα τα τελευταία 2 χρόνια.

Η οικογένεια του Δημήτρη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπορέσει να τον κρατήσει στη ζωή όμως παρά τις προσπάθειες και τη στήριξη ακόμα και της αγαπημένης του ομάδας τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, σήμερα τα συνολικά χρέη για τα νοσήλια «πνίγουν» τις ελπίδες για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Κώστας Χήτας μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Συνήθως, στα ΜΜΕ της χώρας μας, οι αναφορές στα τροχαία δυστυχήματα και στις συνέπειες που προκαλούν στην ελληνική κοινωνία, εξαντλούνται στη δημοσιοποίηση του αριθμού των νεκρών.
Όσο περισσότεροι οι νεκροί, τόσο εκτενέστερη η αναφορά, που συνοδεύεται συνήθως με τις ηλικίες των θυμάτων και τις οικογένειες που αφήνουν πίσω.
Σπανιότερα αναφέρεται ένα εξίσου σημαντικό πρόβλημα:
Οι χιλιάδες ανάπηροι, που περνούν το υπόλοιπο της ζωής τους σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά και οι τραυματίες που σε δεύτερο χρόνο υποκύπτουν εντέλει στα τραύματά τους».

12 Shares