198 χρόνια από το θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παππά

198 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παππά, Αρχιστράτηγου των Μακεδονικών Δυνάμεων του 1821. Σήμερα το πρωί τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Τοπική Κοινότητα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Εμμανουήλ Παππά.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ενώ εκπρόσωπος της Βουλής ήταν ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

Παρόντες ήταν επίσης η Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Λευτέρης Αβραμάκης (ΣΥΡΙΖΑ) και Κώστας Μπούμπας (Ελληνική Λύση), ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, ο Δήμαρχος Βιασαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, εκπρόσωπος του Στρατού και της Αστυνομίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμούς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής.

 

24 Shares