Αλ. Χρυσάφης: «Κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν όπως όλοι οι Σερραίοι»


Τις φετινές επιλογές για την «Πολιτεία των Ευχών», υπεραμύνεται ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, δίνοντας την απάντησή του στους επικριτές.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης τονίζει:

«Αυτές τις γιορτινές μέρες που όλος ο Δήμος έχει βάλει τα γιορτινά του και η πόλη έχει γεμίσει φώς και χρώμα, κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν μαζί με τους Σερραίους!

Η επιλογή να δώσουμε ζωή στην Πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κ. Καραμανλή με στολισμό, φως, χρώμα και καθημερινές δράσεις ήταν απαίτηση όλων των συμπολιτών μας.

Ένα μεγάλο μέρος της Πολιτείας των Ευχών από φέτος επεκτείνεται στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή εκεί που μέχρι πέρυσι κυριαρχούσε το σκοτάδι.

Αυτή η επιλογή ήταν μία θέση της νέας δημοτικής αρχής την οποία εκπέμψαμε προεκλογικά και πιστοί στις εξαγγελίες μας την υλοποιήσαμε με αποτελέσματα εμφανή, όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα!

Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε ,κυρίως όμως δικαίωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, που γιορτάζουν και χαίρονται μαζί μας σε μια πόλη στολισμένη όπως μας αξίζει.

Για αυτούς τους λίγους που ασχολούνται ακόμη με το χθες, τους απαντάμε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αύριο!!!!!!
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά».

9 Shares