Ο Δημοσθένης, η Κατερίνα και τα 115 ατίθασα «παιδάκια» τους στο αγρόκτημα της Γεωργικής Σχολής Σερρών (Βίντεο)


Η Γεωργική Σχολή Σερρών, για έναν περίπου αιώνα, τροφοδότησε και στήριξε τους αγρότες του Νομού Σερρών, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην μεγάλη γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή του Σερραϊκού κάμπου.

Με την παραχώρηση το 2013, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέρους των εγκαταστάσεων της πρώην Γεωργικής Σχολής Σερρών, η Κατερίνα Λεπίδα και ο Δημοσθένης Παπαγεωργίου, δημιούργησαν το Αγρόκτημα «ΑΙΓΕΣ», μία πρότυπη μονάδα εκτροφής ΑΙΓΩΝ και παραγωγής ΑΙΓΙΝΟΥ γάλακτος.

«Ξεκινήσαμε το 2011 σχεδόν από το μηδέν, οι δυο μας μαζί με είκοσι δύο πιστούς μας φίλους. Δε κάναμε πίσω όμως ούτε στιγμή. Ο λόγος; Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε!
Αγαπάμε πολύ τα κατσικάκια μας, μας αρέσει να τα φροντίζουμε, τα αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια.
Κι αυτά χαρούμενα, απολαμβάνουν τις άριστες συνθήκες ευζωίας που τους παρέχουμε.
Μας το ανταποδίδουν με το παραπάνω, προσφέροντάς μας καθημερινά το απαράμιλλο σε θρεπτική αξία γάλα τους.
Η αξία του κατσικίσιου γάλακτος, η συμβολή του δηλαδή στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού του ανθρώπου αποτέλεσε για μας πηγή έμπνευσης για καινοτομία: καλλυντικά, προϊόντα διατροφής και παιδικές τροφές συνθέτουν την ξεχωριστή σειρά προϊόντων μας «αγαπάμε το κατσικίσιο γάλα» που έχουν ως βάση το ολόφρεσκο δικό μας γάλα.
Η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση των καταναλωτών μας είναι για εμάς η ηθική επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την διάδοση της αξίας του κατσικίσιου γάλακτος.
Έτσι το τέλος της ημέρας μας βρίσκει χαρούμενους, τόσο εμάς όσο και τους εκατόν δέκα πέντε, πλέον, υπέροχους φίλους μας» τονίζουν στην ιστοσελίδα τους η Κατερίνα και ο Δημοσθένης.

35 Shares