Τι δηλώνει ο Πρόεδρος της Μονοκκλησιάς Σερρών για το περιστατικό με το σημείωμα στον ιερέα για την καμπάνα (Βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ προ ημερών του Infonews24, για τον τρόπο που χρησιμοποίησε άγνωστος- η, για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του- της, για το γεγονός πως η καμπάνα της εκκλησίας στην τοπική κοινότητα Μονοκκλησιάς του Δήμου Σερρών, χτυπούσε δυνατά.

Σύμφωνα με το προηγούμενο, αποκλειστικό ρεπορτάζ του Infonews24, ξημερώματα των Χριστουγέννων, ο οδηγός αγνώστου αυτοκινήτου τύπου τζιπ, άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητο του ιερέα που ανοίγει την εκκλησία και λειτουργεί στο συγκεκριμένο ναό, στο οποίο αναγράφονταν μήνυμα τύπου «μην χτυπάς την καμπάνα γιατί θα λογαριαστείς μαζί μου».

Γυναίκες που πήγαιναν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, είδαν το αυτοκίνητο και τον οδηγό, αλλά- όπως είπαν- τους ήταν παντελώς άγνωστος και φυσικά επικράτησε και σχετική αναστάτωση.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Νικόλαος Μανιτάρης, μιλώντας σήμερα στο Infonews24, παραδέχθηκε πως όντως η καμπάνα χτυπά πολύ δυνατά, αλλά- πρόσθεσε- πως θα μπορούσε ο άγνωστος να το επισημάνει στον ίδιο ή στον ιερέα, αντί να αφήσει το σημείωμα.

Κοινοποίηση