Π. Αγγελίδης: Το 90% των προεκλογικών μας προτεραιοτήτων έγιναν πράξη (Φώτο & Βίντεο)

«Ως δημοτική αρχή με όλες μας τις δυνάμεις υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας προτεραιότητες που θέσαμε στον σερραϊκό λαό. Είμαστε συνεπείς  ως δημοτική αρχή διότι το 90% των προεκλογικών μας προτεραιοτήτων έγιναν πράξη»ανέφερε στην  45 λεπτή  ομιλία του, ο τέως δήμαρχος Σερρών Πέτρου Αγγελίδη στην ειδική εκδήλωση απολογισμού των πεπραγμένων για το 2018.
Ο κύριος Αγγελίδης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που είχε θέσει και τόνισε ότι επί θητεία τους πραγματοποιήθηκαν έργα ύψους 50.000.000€ ενώ για την επόμενη δημοτική αρχή υπάρχουν έργα 41.000.000€. Ο Πέτρος Αγγελίδης αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των στρατοπέδων και στις ενέργειες που είχαν γίνει τόσο από τον ίδιο όσο και από τις υπηρεσίες του δήμου.

Αμέσως μετά τον Πέτρο Αγγελίδη το λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος άσκησε κριτική στη θητεία Αγγελίδη. «Ο δήμος Σερρών δεν έκανε τα βήματα, αυτά τα οποία  ήταν εύκολα αλλά ήθελαν, ρίξεις, οργάνωση και επιμονή στο να γίνει πιο αποτελασματικός δήμος ως προς την  εξυπηρέτηση του πολίτη»
«Δεν πρέπει να έχουμε αλλεργία στην κριτική ή στην όποια διαφορετική κριτική. Πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας  ανοιχτά. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο όραμά μας αλλά αυτό το όραμα θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συνεργασιών, συνεργιών και συνθέσεων για να πάει ο τόπος μπροστά» τόνισε στην ομιλία του, ο νυν δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
3 Shares