Στις Σέρρες κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ με επικεφαλής την Φ. Αραμπατζή


Σειρά επαφών έχει στις Σέρρες κλιμάκιο αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με επικεφαλής την Σερραία Υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή, στο πλαίσιο των επιτόπιων επισκέψεων των μελών της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ στις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

Η κ. Αραμπατζή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, τους Δημάρχους Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, Αμφίπολης Στέργιο Φραστανλή, Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό, Εμμανουήλ Παπά Δημήτρη Νότα, Ηράκλειας Γεώργιο Κουτσάκη, Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη και Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, με την ανάλογη αυτοδιοικητική και υπηρεσιακή σύνθεση.

Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, τους εκπροσώπους των Ενώσεων Σερρών και Βισαλτίας καθώς και με τα Δ.Σ. των ΤΟΕΒ, των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Αγροτικών Συλλόγων του Νομού προκειμένου να καταγραφούν προβλήματα, αιτήματα και προτάσεις και να δρομολογηθούν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον Πρωτογενή Τομέα των Σερρών.

Σήμερα Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα των επαφών, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαμβακιάς, του Καπνικού Συνεταιρισμού Νιγρίτας «Ο Βισάλτης», του Καπνικού Συνεταιρισμού «Εμμανουήλ Παπάς», του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών Κάτω Πορροΐων και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βυρώνειας.

Το απόγευμα, θα λάβουν χώρα συναντήσεις εργασίας με τους δημάρχους Ηράκλειας, Εμμανουήλ Παπά και Βισαλτίας, την ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. και με το Επιμελητήριο Σερρών.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 24 και το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020.

59 Shares