Επιτυχημένη παρουσία των Σερραίων διαιτητών & βοηθών στα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των Σερραίων διαιτητών & βοηθών Super League, Football League και Γ’ εθνικής, στα 3ήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια και στα αγωνιστικά τεστ αξιολόγησης που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο των διαιτητών και βοηθών της Super League που έλαβε χώρα στην Αθήνα (9-11/1) συμμετείχε ο Σερραίος βοηθός Σάββας Νικόλαος, ο οποίος και πέρασε με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες (SDS HIIT).

Το 3ήμερο 21-23/1 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς της 2ης κατηγορίας, όπου συμμετείχαν οι 2 Σερραίοι διαιτητές και βοηθοί, Τζουμαλάκης Απόστολος και Αναστασιάδης Αχιλλέας, οι οποίοι και πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τα νέα αγωνιστικά τεστ (SDS HIIT) ενώ ενημερώθηκαν και για το πρωτόκολλο και τις αρχές του VAR.

Τέλος, στην Θεσσαλονίκη (16/1) έλαβε χώρα το μονοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο των διαιτητών της 3ης κατηγορίας, στο οποίο συμμετείχαν οι Σερραίοι διαιτητές Κεφαλάς Δημήτριος, Σαφούρης Κων/νος και Χαψάς Ηλίας οι οποίοι και πέρασαν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες, ενώ ο Διονύσιος Στόλης δεν προσήλθε στα τεστ, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και την διαιτησία.

Κοινοποίηση