Δημόσιο ευχαριστώ της οικογένειας Καλαϊτζίδη- «Η επέμβαση του παιδιού μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία»

Πολλοί ήταν οι φορείς που έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογένεια Καλαϊτζίδη.  Αιρετοί, εκπρόσωποι της εκκλησίας, πολίτες, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και όχι μόνο έγιναν μια γροθιά για έναν καλό σκοπό. Η οικογένεια Καλαϊτζίδη με μια γραπτή ανακοίνωση ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επέμβαση του παιδιού τους

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι η επέμβαση του παιδιού μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!! Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους εσάς τους γνωστούς – αγνώστους, φίλους και συγγενείς που σταθήκατε αρωγοί στη συνέχεια της ζωής του παιδιού μας!!

Πραγματοποιήθηκε ένας τεράστιος αγώνας για να υλοποιηθεί η επέμβαση, και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά για αυτό την κυρία Αλεξάνδρα Υφαντίδου, την κυρία Σουμελά Πετρίδου, τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Σεβασμιώτατο Μακάριο, τον κύριο Αλέξανδρο Χρυσάφη, δήμαρχο Σερρών(που αν και ανήκουμε στο Δήμο Σιντικής μας στήριξε εμπράκτως κι ανθρωπίνως),την πρόεδρο του ΚΕΔΗ Σερρών κυρία Χρυσάνθη Παλάζη και κύριο Ιλανίδη Νίκο που πραγματοποίησαν εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης για την Σοφία μας. Το medi aging center που με τον τροχό της ομορφιάς,διείσδυσε σε διάφορες εκδηλώσεις, και χάρισε όλα τα έσοδα για τούτο το σκοπό!

Αρχικά, το infonews24 που με τη βοήθεια του συστάθηκε αυτός ο μεγάλος αγώνας για τη συσσώρευση χρηματικών μέσω τραπεζικού λογαριασμού, κι έγινε μεγάλη κινητοποίηση μέσω της ανάρτησης τους, και κατ’επέκτασιν και οποιονδήποτε, είτε ατομικά, είτε μέσω κάποιου site ή blog έκανε αναπαραγωγή αυτού, και βοήθησε στην περάτωση της προσπάθειας μας. Όλους τους καταστηματάρχες κυρίως της πόλης των Σερρών, που τοποθέτησαν κουμπαράδες για οικονομική στήριξη!

Επίσης,τους πολιτιστικούς συλλόγους Λιθοτόπου,ΙΡΑ Σερρών,Ποντίων φοιτητών Σερρών, Ελπίδα και Παιδί,Μανδρακίου Καλοχωρίου,Πλατανακίων,Ροδοπόλεως, Θέρμης και ιδιαίτερα την κυρία Έρρικα Νικολαΐδου (που διοργάνωσαν θεατρική παράσταση για τη Σοφία μας) , κυνηγετικό σύλλογο Σιδηροκάστρου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο, άνθρωπο, γιατρό μας Ηλία Ζδράλη κι όλο το προσωπικό του Διαβαλκανικού Κέντρου για την άψογη αντιμετώπιση και φροντίδα στο παιδί μας!! Προσκυνούμε την Παναγία που δε μας άφησε στιγμή από την σκέπη της!

Εάν εκ παραδρομής έχουμε ξεχάσει κάποιον, ας μας συγχωρέσει!!

Μετά τιμής, Οικογένεια Καλαϊτζίδη.»

384 Shares