Κίνηση Σερραίων Πολιτών για διόδια Προμαχώνα: Κύριε Καραμανλή μη παραχωρείτε την παράπλευρη οδό στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ»

Επιστολή προς τον Υπουργό μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, απέστειλε η Κίνηση Σερραίων Πολιτών «ΟΧΙ στα ΔΙΟΔΙΑ»  σχετικά με τη λειτουργία του σταθμού διοδίων στον Προμαχώνα. Ο δικηγόρος και μέλος τη Κίνησης αναφέρει ότι σχεδιάζεται παραχώρηση της παράπλευρης οδού στην περιοχή των Διοδίων Προμαχώνα, η οποία ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» Η Κίνηση Σερραίων Πολιτών ζητά την απόσυρση της συγκεκριμένης τροποποίησης.

Αναλυτικά η επιστολή

«Επειδή βρίσκεστε στην διαδικασία κατάθεσης τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, με την οποία θέλετε να μεταβιβάσετε-παραχωρήσετε την παράπλευρη οδός στην περιοχή των Διοδίων Προμαχώνα, η οποία ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», αυτό σημαίνει ότι, θα κλείσετε την παράπλευρη οδός και θα αναγκάζεται όλους τους διερχόμενους, αναγκαστικά να χρησιμοποιούν την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ» με το ανάλογο αντίτιμο των διοδίων. Αυτό κ. Καραμανλή είναι αντιδεοντολογικό και ενάντια στα συμφέροντα των Σερραίων Πολιτών. Επιθυμείτε, οι Σερραίοι Πολίτες (κι αυτοί που σας ψήφισαν), να πληρώνουν ένα ακόμη «ΧΑΡΑΤΣΙ» το οποίο μάλιστα δεν είναι καν ανταποδοτικό??

Νομίζουμε πως άμεσα, θα πρέπει να αποσύρετε την όποια τροποποίηση  προωθείτε, για το καλό των Σερραίων πολιτών, εφόσον νοιάζεστε γι αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση τα συμπεράσματα για τον καθέναν.»    

8 Shares