Οι «Επιμελείς Σέρρες» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα (Φωτογραφίες)

Μέρα σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, στις Σέρρες, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της επιμελητηριακής παράταξης «Επιμελείς Σέρρες».

Ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Καλαϊτζίδης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης δήλωσε τα εξής:

«Για τρίτη συνεχή χρονιά , με την έναρξη του νέου έτους οι Επιμελείς εκφράζουν την αγάπη και στήριξη με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται για μια παράταξη που δημιουργήθηκε απλά και μόνο για την συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές, πρόκειται για μια παράταξη με γερά θεμέλια , αληθινές σχέσεις, δημοκρατικές διαδικασίες.
Έχουν δημιουργηθεί μέσω της κοινής μας πλέον πορείας , φιλικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις».

Παράλληλα, ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία της παράταξής του, στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών, λέγοντας:

«Κρατάμε μια πολύ σοβαρή και υπεύθυνη θέση ως παράταξη, συμμετέχουμε, αξιολογούμε, ελέγχουμε, κάνουμε προτάσεις, στηρίζουμε και συνεργαζόμαστε σε ότι θετικό γίνεται και προτείνεται απ την διοίκηση.

Ενδεικτικά θα αναφέρω την προεκλογική μας θέση για μεταφορά της SEREXPO εκτός του προαυλίου χώρου της περιφερειακής ενότητας , προτάθηκε και πραγματοποιήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ/Σ και με την δίκη μας στήριξη φυσικά. Μάλιστα εκτός του θεσμικού μας ρόλου, πολλοί από εμάς την στηρίξαμε και εμπράκτως με την συμμετοχή μας ως εκθέτες. Η επιτυχία της έκθεση σκόρπισε σε όλους μας ικανοποίηση, αισιοδοξία και ελπίδα για τον μέλλον του τόπου μας και την επιχειρηματικότητα των Σερραίων. Τις προεκλογικές μας θέσεις για την ανάγκη πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ ΠΓΕ ΕΠΙΠ που παράγονται , αλλά και παρασκευάζονται στον Νόμο μας, γι’ αυτό και καταθέσαμε πρόταση στο Δ/Σ. Και πολλές άλλες προτάσεις.

Θεωρώ πως εφαρμόζουνε ένα διαφορετικό μοντέλο αντιπολίτευση , στηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τις θετικές προτάσεις της διοίκησης , δίχως να είμαστε μόνιμα αρνητικοί για λόγους εντυπώσεων και μικροπολιτικής , γιατί πολύ απλά μας ενδιαφέρει το καλό των Σερραίων προϊόντων και των Σερραϊκών επιχειρήσεων. Η τελευταία θέση στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ μας στεναχωρεί , πιστεύω και μας αδικεί. Καιρός να δώσουμε τέλος στην μιζέρια και σε συμπεριφορές με ιδιοτελή κίνητρα και κριτήρια».

Κοινοποίηση