Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση από τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών ,στο Εργατικό Κέντρο Σερρών η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που περιελάμβανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για το προηγούμενο έτος.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας διά του εκπροσώπου του πατέρα Χρυσόστομου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επιβράβευση των οικογενειών που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί το προηγούμενο έτος και έγιναν μέλη του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η Πάνου Σωτηρία αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας του Δήμου εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Σερρών, η εκπρόσωπος της Υφυπουργού Φωτεινής Αραμπατζή και οι Βουλευτές Λεονταρίδης Θεόφιλος, Χατζηβασιλείου Αναστάσιος, Αβραμάκης Ελευθέριος , Μπούμπας Κωνσταντίνος και η Δημοτική Σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου.

Στις τοποθετήσεις τους όλοι συμφώνησαν ότι το Δημογραφικό είναι το μείζον πρόβλημα της Χώρας μας και δεσμεύτηκαν ότι τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό να συνδράμουν ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της οικογένειας και στηριχθούν με κάθε τρόπο οι πολυμελής οικογένειες.

8 Shares