Όλα έτοιμα για τη «Σερραϊκή Μασκαράτα» (Φώτο & Βίντεο)

Όλα είναι έτοιμα για την «Σερραϊκή Μασκαράτα» που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, η ΚΕΔΗΣ και το ΔΗΠΕΘΕ σήμερα Τσικνοπέμπτη στις Σέρρες. Σύμφωνα, με του διοργανωτές σκοπός είναι να συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους στους καρναβαλικούς ρυθμούς αναδεικνύοντας παράλληλα έθιμα της παράδοσης αλλά και φιλοδοξία αυτός ο θεσμός στο μέλλον να κτίσει μια τουριστική δυναμική στην περιοχή. Τις προηγούμενες ώρες συνεργεία του δήμου Σερρών προχωρούσαν στο στολισμό της πόλης με έμφαση τον πεζόδρομο Κων. Καραμανλή.

Οι καρναβαλικές ομάδες θα παρελάσουν και θα παρουσιαστούν στην κριτική επιτροπή, με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο των κριτών.

Η καλύτερη καρναβαλική ομάδα θα βραβευθεί με 2000€ μετρητά. Στην σκηνή που θα βρίσκεται στην Πλατεία Κρονίου, θα υπάρχει κριτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των Ράδιο Αρβύλα, τον Stand up Comedian Αλέξανδρο Χαριζάνη και την Καλλιτεχνική Δ/ντρια του ΔΗΠΕΘΕ – Ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Στις 21:30 και αμέσως μετά την ανάδειξη του νικητή και την απονομή του επάθλου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Josephine στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με τον «Αλευροπόλεμο» στην Πλ.Ελευθερίας στις 23:00.

 

30 Shares