ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Η επέκταση του δημοτικού σχολείου Ν. Σουλίου είχε ενταχθεί επί ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση δίνει με δελτίο τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και συγκεκριμένα η θεματική παιδεία σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο «Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου Σερρών». Σύμφωνα, με τον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών “το παραπάνω έργο είχε ενταχθεί ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 1.740.000 ευρώ από τον προηγούμενο Μάιο με την 51913/15-5-19 απόφαση του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, του τότε Υφυπουργού κ. Στάθη Γιαννακίδη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα στον Σερραϊκό τύπο και τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το έργο «Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου Σερρών» ως έργο των Σερραίων Υπουργών – Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θυμίζουμε ότι είχε εγκριθεί η ένταξη του αναφερόμενου έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 1.740.000 ευρώ από τον προηγούμενο Μάιο με την 51913/15-5-19 απόφαση του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, του τότε Υφυπουργού κ. Στάθη Γιαννακίδη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κτιριακές ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου είναι υπαρκτές και ορθά η νέα κυβέρνηση συνεχίζει ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει τα προηγούμενη τετραετία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί λόγω εκλογών.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Εμμ. Παπά ( η ίδια ήταν και πριν) γνωρίζει ότι το έργο δεν προέκυψε από παρθενογένεση και καλό είναι να μνημονεύονται οι ενέργειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να γνωρίζει ο Σερραϊκός λαός όλη την αλήθεια και όχι τη μισή. Καλό θα ήταν να δει η Νέα Δημοκρατία γιατί καθυστερεί το εγκεκριμένο έργο του νέου Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον εκλεκτό της κ. Τζιτζικώστα, και δεν υλοποιείται.

Ο τομέας της εκπαίδευσης είναι σημαντικό κομμάτι που αφορά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Η ευαισθησία που δείχνει κάθε κυβέρνηση αποτυπώνεται στην προτεραιότητα που αυτή δίνει για την επίλυση των ποικίλων προβλημάτων που την απασχολούν, όπως είναι και το κτιριακό.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •