Ανθρωποκυνηγητό μεταναστών και αστυνομίας στο Ψυχικό Σερρών σήμερα το πρωί


Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Έντονη αρχίζει και γίνεται η παρουσία μεταναστών που κυκλοφορούν στα χωριά των Σερρών, προκαλώντας την ανησυχία στους κατοίκους.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, τέσσερις μετανάστες εντοπίστηκαν στο χωριό Ψυχικό, του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έστειλε αμέσως ένα περιπολικό με δύο άνδρες.

Δύο εκ των μεταναστών κρύφτηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά γρήγορα έγιναν από αντιληπτοί από κατοίκους, οι οποίοι τους κράτησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η οποία και τελικά τους συνέλαβε.

Οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν προς στιγμήν και κατευθύνονταν προς γειτονικό χωριό.

Ο Πρόεδρος του Ψυχικού Θέμης Βουδουρίδης, μιλώντας στο Infonews24, δήλωσε τα εξής:
«Παρακολουθούμε με αγωνία και ανησυχία τα όσα συμβαίνουν. Δυστυχώς, αυτό είναι συχνό φαινόμενο στα χώρια μας. Είμαστε σε επιφυλακή και σε συνεργασία με την αστυνομία, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

(Φωτογραφία αρχείου)

Κοινοποίηση