Για fake news που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κάνει λόγο η δημοτική αρχή Σιντικής


Για fake news που σκοπίμως διαδίδουν κάποιοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Σιντικής, μετά το τέλος της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης, για το θέμα του κλειστού κέντρου μεταναστών.

Μετά και την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής σχετικά με τις εξελίξεις για την δομή προσφύγων στα όρια του δήμου μας, αποφασίστηκε- σύμφωνα με την ανακοίνωση- «να εμμείνουμε στο προχθεσινό μας ψήφισμα, ότι δηλαδή δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε δομή μεταναστών σε κανένα σημείο της επικράτειας του δήμου».

«Ο δήμαρχος σε ενωτικό κλίμα εκφράζει την πλειοψηφία των δημοτών όπως αυτή καταγράφεται στο δημοτικό συμβούλιο και εφαρμόζει τις αποφάσεις του. Το ζήτημα δεν προσφέρεται ούτε για αντιπολιτευτικές τακτικές ούτε για διαμάχες. Τα διάφορα fake news που σκοπίμως διαδίδουν κάποιοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την παρούσα κατάσταση με εθνικές προεκτάσεις, για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, θα βρουν απέναντι τους σύσσωμη την κοινωνία της Σιντικής,» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

13 Shares