Ο Σερραίος Αχ. Κέφας μας παρουσιάζει το τραγούδι του «Κατά τύχη δέσαμε» και μας δείχνει την καλλιτεχνική του πλευρά (Βίντεο)

«Κατά τύχη δέσαμε» είναι ο τίτλος του νέο τραγούδι του Σερραίου καλλιτέχνη «AGENT», γνωστού επιχειρηματία Αχιλλέα Κέφα, που έχει δημιουργήσει την ομάδα «Brothers in flow».

Το τραγούδι ήδη κάνει αίσθηση στο youtube, καθώς έχει ανέβει μόλις 2 μέρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο youtube και ήδη έχει φτάσει τις 10.000 προβολές.
Καθόλου αμελητέος αριθμός για πρώτη δουλειά!

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ταινία του Σταύρου Τσιώλη «Ας περιμένουν οι γυναίκες», που αποτυπώνει την κατάσταση της Ελλάδας σε μια εποχή οικονομικής ευμάρειας, όπου για τα πάντα κυριαρχούσε το χρήμα και το «εφετζιλίκι».

Ευχάριστη και μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως στα φωνητικά, είναι ο γνωστός Σερραίος επιχειρηματίας Αχιλλέας Κέφας, ο οποίος αναδεικνύει το ταλέντο του και την καλλιτεχνική του πλευρά.

Ο Αχιλλέας Κέφας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Σέρρες, δεν μας δείχνει για πρώτη φορά την καλλιτεχνική του πλευρά, καθώς είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της ρεμπέτικης, αλλά και hip hop μουσικής.
Έτσι ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα, ώστε να προσπαθήσει να «δέσει» αυτά τα δύο και υπόσχεται πως αυτό θα το δούμε στο μέλλον!

Στο videoclip το οποίο έχει επιμεληθεί από την αρχή ως το τέλος ο Σερραίος φωτογράφος Άγγελος Μπαντάζος, που ανήκει κ αυτός στην ομάδα.

Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει καταστάσεις που έχει βιώσει ο ίδιος και τονίζει πως αυτό που βλέπουμε έχει δημιουργηθεί μέσα από την πραγματική ζωή του.

Όσοι συμμετέχουν στο videoclip είναι φίλοι του και όλα τα διαθέσιμα μέσα δικά τους. Σπίτια αυτοκίνητα μηχανές και ρούχα!

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το videoclip, πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •