Σ. Ρόδη: Δεν είχα ενημερωθεί από κανέναν για τη θέση “Κλειδί”

Λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, η μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλτάνα Ρόδη, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση προέδρου του Δ.Σ. σήμερα απέστειλε επιστολή στα μέσα ενημέρωσης στην οποία αναφέρεται στο ζήτημα της δημιουργίας κλειστής δομής μεταναστών στη θέση “Κλειδί”. Η κυρία Ρόδη τονίζει ότι δε γνώριζε για την εξέλιξη αυτή αφού κανείς δεν την είχε ενημερώσει ότι προτάθηκε και αποφασίστηκε η θέση “Κλειδί” για τη δημιουργία δομής.

Συγκεκριμένα η κυρία Ρόδη αναφέρει:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την επιλογή της τοποθεσίας του Κλειδίου ως δομή μεταναστών πως δεν γνώριζα τίποτε απολύτως ούτε μετά την απόφαση των τεσσάρων αρχηγών των πολιτικών παρατάξεων (πλην της λαϊκής συσπείρωσης) ούτε και πρωτύτερα ότι υπάρχει σαν εναλλακτική η συγκεκριμένη τοποθεσία. Ενημερώθηκα αφότου υπογράφηκε η απόφαση μετά από κάποιες ώρες όλως τυχαίως κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με δημότες από τη Βυρώνεια, την στιγμή που κατευθυνόμουν οδικώς στην περιοχή για να στηρίξω την προσπάθεια στον αγώνα μας κατά της δημιουργίας οποιασδήποτε μορφής δομής εντός του Δήμου Σιντικής. Επίσης όπως δεν ενημερώθηκα εγώ,δεν ενημερώθηκαν ούτε οι πρόεδροι του Προμαχώνα και του Αγγίστρου ούτε οι κάτοικοι των δύο χωριών.

Όπως καταλαβαίνετε όλα διαδραματίστηκαν “εν μια νυκτί” και δεν προλάβαμε ούτε να ενημερωθούμε,ούτε να αντισταθούμε ούτε και να αγωνιστούμε κατά της δημιουργίας της συγκεκριμένης δομής στη θέση ΚΛΕΙΔΙ. Οφείλω να δώσω μια εξήγηση στην παραπληροφόρηση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το θέμα τα τελευταία 24ωρα και να τονίσω πως ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΊ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΛΆΒΟΥΝ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΑΠΌΦΑΣΗ”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •