Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στ. Πέτσα- Το μήνυμα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου


Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η σύζυγος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, τόνισε πως η σύζυγός του είχε κάποια ήπια συμπτώματα, δηλαδή πονοκέφαλο, κάποια δέκατα, μια βραχνάδα και θεώρησαν, λόγω της θέσης του, να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι.

«Κάναμε το τεστ του κορονοϊού. Βγήκε θετική η ίδια, αρνητικός εγώ, όπως μας επιβεβαίωσε το Ινστιτούτο Παστέρ, χθες το απόγευμα προς το βράδυ, με αποτέλεσμα να κάνω την ανακοίνωση αυτή, γιατί είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Και σε αυτή την περίπτωση, ‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά στην κοινότητά μας. Γιατί αυτό είναι το σημείο κλειδί, αυτή την περίοδο και η έκκληση είναι: Ακούμε τις οδηγίες των ειδικών, παίρνουμε μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και μένουμε σπίτι. Από την ώρα που έχει διαγνωστεί αυτό, θα πρέπει να μείνουμε σπίτι 14 μέρες, εκτός εάν αλλάξουν οι οδηγίες των γιατρών στην πορεία,» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και λαμβάνει τις ανάλογες οδηγίες και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μας από εδώ, όπως και τώρα που σας μιλάω. Υπάρχει -δόξα τω Θεώ- η πρόοδος της τεχνολογίας που μας επιτρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και από το σπίτι μας ορισμένες φορές. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •