Έκτακτα μέτρα στη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας


Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων από τον COVID-19 επιβάλλει να βρισκόμαστε, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο σε διαρκή εγρήγορση, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η ΔΕΥΑ Βισαλτίας, με αίσθημα ευθύνης προς το προσωπικό και τους καταναλωτές της και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, τους προτρέπει να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα να μεταβούν στα γραφεία της επιχείρησης στην Νιγρίτα (28ης Οκτωβρίου 8), προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εναλλακτικά μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους μέσω τραπέζης, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού σας.

Η ΔΕΥΑΒ λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στους χώρους των γραφείων της. Ειδικότερα, προχωρά σε απολύμανση των εγκαταστάσεων της, ενώ στη διάθεση του προσωπικού και των επισκεπτών της τίθενται συσκευασίες αλκοολούχου αντισηπτικού, τις οποίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες όσοι προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ θα πρέπει να εισέρχονται σε τριάδες και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΒ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την εθελοντική υιοθέτηση προληπτικών μέτρων, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία των καταναλωτών και των εργαζομένων της. Για οποιοδήποτε πρόσθετο μέτρο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •