Τι συζήτησαν Καράογλου & Φραστανλής κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού στο Δήμο Αμφίπολης

Τον Δήμο Αμφίπολης επισκέφτηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος σε θέματα Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Τον κ. Θ. Καράογλου υποδέχθηκε θερμά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στο Ροδολίβος ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη παρουσία όλων των αντιδημάρχων στο γραφείο του Δημάρχου, όπου ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του Δήμου Αμφίπολης.

Ο κ. Θ. Καράογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αμφίπολης και δήλωσε πως θα συμβάλει στην άμεση επίλυσή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην εξέλιξη των εργασιών αναστήλωσης και αποκατάστασης του Μνημείου Τύμβου «ΚΑΣΤΑ» και στην μελλοντική δυνατότητα επισκεψιμότητάς του όπου ο Υφυπουργός δήλωσε ότι είναι ενεργός αρωγός στην όλη προσπάθεια, ήδη από το έτος 2012 που ήταν και τότε υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και στήριξε ενεργά την αρχική ανασκαφή στον Τύμβο.

Τον Τύμβο «ΚΑΣΤΑ» επισκέφτηκε νωρίτερα ο υφυπουργός κ. Θ. Καράογλου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δ. Βίτσιο και ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης από την προϊσταμένη Έφορο αρχαιοτήτων Ν. Σερρών κ. Δ. Μαλαμίδου και εξέφρασε την επιθυμία του σύντομα να υπάρχει η δυνατότητα επισκεψιμότητας του μοναδικού αυτού Μακεδονικού Ταφικού Μνημείου από το ευρύ κοινό.

Κοινοποίηση