Δωρεά συστήματος αποστείρωσης χώρου στην Πνευμονολογική Κλινική από την ΟΕΒΕΣ Σερρών


Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών μαζί με τα σωματεία της συνεχίζουν την προσπάθειά τους να στηρίξουν τις δύσκολες αυτές μέρες το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του γενικού νοσοκομείου Σερρών.

Στο πλαίσιο αυτό όλα τα σωματεία της ΟΕΒΕΣ προσφέρουν τα μέγιστα, ώστε να συγκεντρωθούν όλο και περισσότερα χρήματα προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις που σημειώνονται και να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που ανακύπτουν σε ιατρικό εξοπλισμό.

Η ΟΕΒΕΣ και τα σωματεία της ανακοινώνουν την δωρεά συστήματος αποστείρωσης χώρου για την πνευμονολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Σερρών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την Πνευμονολογική κλινική για τη δωρεά:
«Πνευμονολογική κλινική ΓΝ Σερρών
Θερμές ευχαριστίες στα σωματεία : Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων, Ποτοποιών, Φανοποιών Αυτοκινήτων, Υδραυλικών , Χρυσοχόων, Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων, Ασφαλιστών, Μεταλλικών Κατασκευών, Αρτοποιών, Συντηρητών Καυστήρων, ΤΑΞΙ, Ζαχαροπλαστών, Κομμωτών, Στεγνοκαθαριστών , Κρεοπωλών, Ψυκτικών, Εστιατόρων και την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Σερρών, που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισαν να εξοπλίσουν ένα θάλαμο της κλινικής μας με συστήματα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλουν στην ελάττωση του μικροβιολογικού και ιολογικού φορτίου.
Η δωρεά αυτή θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία των εργαζομένων και των νοσηλευόμενων της κλινικής μας από την μετάδοση νοσοκομειακών λοιμώξεων. Εύχομαι το παράδειγμα της να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •