Αγωνία των αργυροχρυσοχόων- Ζητούν εντατικούς αστυνομικούς ελέγχους


Την αγωνία της εκφράζει η Συντεχνία Αργυροχρυσοχόων Ωρολογοποιών Νομού Σερρών, που θεωρεί πως η επιβολή του μέτρου των κλειστών καταστημάτων, ανοίγει την… όρεξη σε κακοποιούς.

Με επιστολή της προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Δημήτρη Μικρό, την οποία κοινοποίησεν και στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, η Συντεχνία ζητά την εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή τονίζονται τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Αστυνομικέ Διευθυντά,
Τα καταστήματά μας με κρατική εντολή από τις 16 Μαρτίου είναι κλειστά στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης αντιμετώπισης του κορονοϊού. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι επιχειρήσεις μας αποτελούσαν και αποτελούν για τους επιτήδειους τους καλύτερους στόχους.
Οι κλοπές που έχουν σημειωθεί σε κοσμηματοπωλεία τα τοποθετούν πρώτα στην λίστα επιλογής των κακοποιών.
Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες και στο Νομό Σερρών με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών θέτουν σε κίνδυνο τα καταστήματά μας ,τα οποία είναι όλη μας περιουσία. Η ερημιά που επικρατεί τη νύχτα αποτελεί πρόσφορο έδαφος για να δράσουν οι κακοποιοί.
Με μεγάλη αγωνία για το μέλλον των επιχειρήσεων μας και της περιουσίας μας ,σας ζητάμε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών στις εμπορικές αρτηρίες όλου του Νομού.
Νιώθουμε εκτεθειμένοι και ανήμποροι να προστατεύσουμε την περιουσία μας.
Ζητάμε να αυξηθεί η αστυνόμευση στους εμπορικούς δρόμους του Νομού Σερρών.
Γνωρίζοντας ότι με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζετε τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που θα καταβάλετε».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •