Τραπεζικό λογαριασμό από το Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με την αγορά υλικών


Μετά από παράκληση πολλών πολιτών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, όπου ο καθένας που επιθυμεί, να μπορεί να καταθέτει χρήματα για την αγορά υλικών που χρειάζεται το Νοσοκομείο Σερρών .

«Για εμάς είναι καλύτερο ο κάθε πολίτης να επικοινωνεί με το Νοσοκομείο και να αγοράζει μόνος του ό,τι του συνιστούν η Διοίκηση και οι Κλινικές. Επειδή όμως πάρα πολλοί συμπολίτες μας είτε δεν μπορούν να προβούν σε αγορές είτε κωλύονται από άλλους λόγους, μας ζήτησαν να προβούμε στην ενέργεια αυτή,» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου.

Έτσι από σήμερα ενεργοποιείται ο με αριθμό GR81 0172 2570 0052 5702 6005 24, Λογαριασμός της Τράπεζας Πειραιώς , που ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών, για τη συνεισφορά οιουδήποτε το επιθυμεί.

Ο λογαριασμός αυτός θα διαχειρίζεται από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγιώτη Καρίπογλου , την Ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Δέσποινα Γκόγκα και τον Συμβολαιογράφο Σερρών, Ιωάννη Λαϊνά, οι οποίοι και θα δημοσιοποιήσουν το ποσό που θα συγκεντρωθεί και τα υλικά που θα αγοραστούν, τον Σεπτέμβριο του 2020, εφόσον έχουμε τελειώσει με το καλό από την πανδημία και δεν απαιτηθεί παράταση της συγκέντρωσης χρημάτων.

Η κίνηση αυτή έγινε κατόπιν ενημέρωσης της Τράπεζας Πειραιώς και είναι σύμφωνη με το Νόμο.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •