Αυστηρό μήνυμα Δημάρχου Ηράκλειας προς Προέδρους για συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα


Η υπευθυνότητα φαίνεται ότι «απουσιάζει» από μία μερίδα πολιτών, οι οποίοι αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του Δημάρχου Ηράκλειας Γιώργου Κουτσάκη προς τους Προέδρους των κοινοτήτων, με το οποίο ζητά τη συνεργασία τους για την τήρηση των μέτρων.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ηράκλειας, πολλά είναι τα τηλεφωνήματα για παραβιάσεις των μέτρων υγιεινής.

«Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την υγεία των συνδημοτών, συνανθρώπων μας, την προσωπική μας και της οικογένεια μας. Για τον συγκεκριμένο λόγο όλοι πρέπει να πειθαρχήσουμε αυστηρά στις εντολές της Κυβέρνησης και στις συμβουλές των επιστημόνων για τον περιορισμό των μετακινήσεων, των συναθροίσεων και όποιο άλλο μέτρο ανακοινώθηκε για την αποφυγή της μόλυνσης από τον κορονοϊό που μας δημιουργεί και θα δημιουργήσει τόσα προβλήματα. Επειδή όμως συνεχώς δεχόμαστε τηλεφωνήματα για παραβιάσεις των κανόνων αυτών και επειδή οι αναφορές γίνονται για συγκεκριμένες κοινότητες και συγκεκριμένους επιχειρηματίες που αδιαφορούν για τις οδηγίες, σας παρακαλώ ενώστε τις προσπάθειες σας στις δικές μας συμβουλεύοντας τους συγκεκριμένους να πειθαρχήσουν για να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία μας. Από δω και ύστερα οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί,» επεσήμανε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης.

Κοινοποίηση