Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» και μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα


Με τη συμμετοχή του στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση), «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2020», ο Δήμος Σερρών στοχεύει στη διάδοση του μηνύματος της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης στις Σέρρες

Στο πλαίσιο της φετινής συμμετοχής του Δήμου Σερρών, προγραμματίστηκε η συμβολική διακοπή φωταγώγησης από τις 8:30 έως τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου της 28ης Μαρτίου 2020 των κτηρίων του Δημαρχείου, της ΚΕΔΗΣ και του ΔΗΠΕΘΕ, της Πλατείας Ελευθερίας, της Οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή και της Ακρόπολης Σερρών.

«Ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας για την προστασία της φύσης και την ίδια μας την επιβίωση! Η φύση μετράει. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε, αφού μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε: τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, την τροφή που τρώμε. Η φύση είναι ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος σύμμαχος που έχουμε απέναντι στην κλιματική κρίση. Όμως, το 2020 είναι μια κρίσιμη χρονιά. Φέτος, θα ληφθούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις για την προστασία της φύσης, την κλιματική κρίση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με λίγα λόγια, φέτος αποφασίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας. Ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας για την προστασία της φύσης και την ίδια μας την επιβίωση! Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 σβήσε και εσύ τα φώτα και στείλε το δικό σου μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος», είναι το μήνυμα της καμπάνιας της WWF.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •