Αχ. Κέφας: «Ενωμένος ο κλάδος πέτυχε την ένταξη στις πληγείσες επιχειρήσεις»


Την ένταξη στις πληγείσες- από τις επιπτώσεις του κορονοϊού- επιχειρήσεις, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος των Μεσιτών Σερρών Αχιλλέας Κέφας.

Όπως τόνισε ο κ. Κέφας, η Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι οι συλλογικές κινήσεις είναι πιο αποτελεσματικές από οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια.

«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να πετύχουμε μια αυτονόητη μεν, αλλά μέχρι πρότινος χωρίς υλοποίηση, ανάγκη! Την ανάγκη να ενταχθεί ο κλάδος μας στην λίστα με τις επιχείρησης που έχουν πληγεί από τον νέο ιό,» επεσήμανε ο κ. Κέφας, ο οποίος πρόσθεσε πως αν υπάρχει ένας κλάδος προς μίμηση, σε ενότητα σε αλληλοεκτίμηση και συνεργασία, αυτός σίγουρα είναι ο κλάδος των μεσιτών.

«Ένα επάγγελμα που ανέκαθεν προωθούσε την ανάγκη της συνεργασίας και την συλλογικής δουλειάς. Ένα επάγγελμα που έχει περάσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις και κατάφερε να μείνει όρθιο και να συνεχίσει να φιγουράρει στα πιο υγιή επαγγέλματα! Αυτές οι κινήσεις ενότητας ας αποτελέσουν αφετηρία για μια νέα εποχή στον κλάδο. Προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους του συλλόγου μας. Που αυτές τις μέρες ήταν πλάι στην διοίκηση και βοήθησαν θετικά σε όλες τις αποφάσεις. Και τέλος την πρόεδρο της ΟΜΑΣΕ Άρτεμις Μαυράκη. Για τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε. Και που μας κρατούσε πάντα ενήμερους αναφορικά με την κατάσταση,» υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Σερραίων Μεσιτών Αχιλλέας Κέφας.

64 Shares