Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα του Αλ. Αλεξίου που έδινε «μάχη» με τον κορονοϊό επί 17 ημέρες

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η ιστορία του κ. Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό επί 17 ημέρες, στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Αλεξίου μίλησε για τον αγώνα που έδωσε για τη ζωή του, έχοντας να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα γρίπη τύπου Β, πνευμονία και κορονοϊό, ενώ η ευγνωμοσύνη του ήταν απέραντη, απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Αλεξίου δήλωσε:

«ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων – τραπεζοκόμων – καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας! Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι! Ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: ‘Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!’. Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •