Κοινή δήλωση συμβούλων της Δημ. Πρωτοβουλία Σερραίων για το κολυμβητήριο Ομόνοιας

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής, Βασίλης Παπαβασιλείου, Ηλίας Γκότσης, Παντελής Χράπας και Γιώργος Δούκας σχετικά με το θέμα της κατασκευής του κολυμβητηρίου στο πάρκο της Ομόνοιας, στις Σέρρες. Οι δημοτικοί σύμβουλοι συγχαίρουν τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καρααμανλή και τη δημοτική αρχή του κυρίου Χρυσάφη δε ξεχνούν να αναφέρουν πως ξεκίνησε το θέμα και πως εξασφαλίστηκε το ποσό των 5.580.000 ευρώ επί υπουργίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βασιλειάδη και δημαρχιακής θητείας Πέτρου Αγγελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ.Καραμανλή Κώστα και τη δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη, που στο ποσό των 5.580.000 ευρώ το οποίο εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη τον Ιούνιο 2019 για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας, προσθέτουν τώρα και το ποσό των 950.000 ευρώ για την αναπροσαρμογή και την επικαιροποίηση των μελετών για την υλοποίηση του έργου.

Δεν είναι δυνατό να μη συγχαρούμε επίσης για μια ακόμη φορά τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ.Βασιλειάδη Γεώργιο και τον τέως Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, για την εξασφάλιση των 5.580.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου Ομόνοιας, γεγονός που είχε ανακοινώσει ο κ. Αγγελίδης με συνέντευξη τύπου στις 20 Ιουνίου 2019, παρουσιάζοντας και την απόφαση έγκρισης των 5.580.000 ευρώ από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιαννακίδη Στάθη, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •