Ο Δήμος Βισαλτίας δώρισε είδη προστασίας στα Κέντρα Υγείας και στο Νοσοκομείο Σερρών

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας στο πλαίσιο της στήριξης των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας, μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Υποδομών και Έργων, Θοδωρή Βαδικόλια, δώρισε είδη προστασίας από τον κορωνοϊό στο προσωπικό των Κέντρων Υγείας Νιγρίτας, Μαυροθάλασσας και Σιδηροκάστρου. Τα παραπάνω είδη παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά του υλικού, έγινε εξ ολοκλήρου, με χρήματα από τους μισθούς του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων.

Αν και οι δωρεές ούτε υποκινούνται, ούτε προβάλλονται, η Διοίκηση του Δήμου Βισαλτίας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βοηθάει και στέκεται σε κάθε δομή, φορέα και συνάνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη την στήριξη και τη βοήθεια. Ωστόσο, επειδή έχει πάρει μεγάλη έκταση η συμβολή της αυτοδιοίκησης στη μάχη κατά του κορονοϊού, στην οποία δίνουμε το παρόν από την πρώτη στιγμή με τους υπαλλήλους και τους εθελοντές των δομών, δηλώνουμε ότι θα προσφέρουμε μισθούς για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού που μας ζήτησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών,” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Βισαλτίας.

“Σε αυτή τη μάχη, ο Δήμος Βισαλτίας είναι καθημερινά παρών στην πρώτη γραμμή. Μία μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε, αρκεί ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να δείξουμε υπευθυνότητα και απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών. Μένουμε σπίτι! Μένουμε υγιείς!” αναφέρει η δημοτική αρχή Βισαλτίας.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •