Πρώτο βραβείο για το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών στο Μαθητικό Διαγωνισμό του European School Radio

Το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό «Κάν’ το να ακουστεί 2020» του European School Radio.

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Ψηφοφορία των Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020» που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 με μεγάλη επιτυχία.

Το 29o Νηπιαγωγείο Σερρών, συμμετείχε και αυτή την χρονιά στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό «Κάν’ το να ακουστεί 2020» με ένα συνεργατικό μήνυμα που προέκυψε μέσα από το eTwinning έργο «eTreeHuggers: 1,2, Tree, Hug the Trees with me», με τη συμμετοχή 16 σχολείων. Το μήνυμα στο οποίο συμμετείχε ήταν το Νο 4990 «Αν κάθε μέρα».

Κάθε σχολείο επέλεξε ένα δέντρο και συμπλήρωσε τη φράση «Αν κάθε μέρα». Όλες οι ηχογραφημένες προτάσεις ανέβηκαν στην πλατφόρμα του έργου όπου και ψηφίσαμε τις δημοφιλέστερες. Έτσι προέκυψε και η συγκεκριμένη συμμετοχή. Τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι στην αυλή τους και μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις, προσπαθούν να προστατεύσουν τα δέντρα.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα παρακάτω σχολεία:
Νηπιαγωγείο Όσσας Λαγκαδά
12ο Νηπ. Βέροιας
29ο Νηπ. Σερρών
Νηπ. Κεντριού Ιεράπετρας – Κρήτη
Νηπ. Καναλίων Κέρκυρας
8ο Νηπ. Κιλκίς
4ο Νηπ. Πυλαίας
8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας
14ο Νηπ. Χανίων
20ο Νηπ. Καρδίτσας
2ο Νηπ. Χαλκίδας
Νηπ. Λυκόγιαννης Βέροιας
2ο Νηπ. Μουδανιών Χαλκιδικής