Το Υπουργείο Παιδείας «δείχνει» ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη για τη μη διοργάνωση του μαθητικού διαγωνισμού

roupel2519f
Την πικρία του για τη μη διοργάνωση του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο «Η μάχη των οχυρών», εξέφρασε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, στη σελίδα του στο facebook.

Ο Σύνδεσμος «δείχνει» ως υπεύθυνο το Υπουργείο Παιδείας και όχι τον κορονοϊό και προτίθεται, μάλιστα, να στείλει και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:
«Είμαστε υπερήφανοι που μια ιδέα για ανάδειξη της Μάχης των Οχυρών αγκαλιάστηκε από φορείς και ανθρώπους επί 5 συναπτά έτη (2014-2019) και έφτασε στο σημείο να γίνει σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ και να συμμετέχουν χιλιάδες μαθητές. Θεωρώ ως κορύφωση τη συμμετοχή του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου ΕΑΕ Κωφών& Βαρήκοων Θεσσαλονίκης. Πλήρης δικαίωση των κόπων τόσων χρόνων. ΔΥΣΤΥΧΩΣ φέτος ΔΕΝ έγινε ο διαγωνισμός, όχι λόγω κορονοϊού, αλλά επειδή το Υπουργείο Παιδείας δεν έστειλε καν απάντηση στο εμπρόθεσμο και ολοκληρωμένο αίτημα του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη. Θα ανακοινωθεί σύντομα επιστολή διαμαρτυρίας προς την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως. ΚΡΙΜΑ να βάζουν φρένο σε μια εθνωφελή προσπάθεια για τους νέους μας».

Κοινοποίηση