Ο Γ. Ανδρέου σε ένα ξεχωριστό live τη Δευτέρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Σερρών


Ο αγαπημένος συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη, μετά από πρόσκληση του Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο των διαδικτυακών πολιτιστικών δράσεων του, μας ανοίγουν το σπίτι τους.

Υποστηρίζουν το #Μένουμε_σπίτι και μας προσκαλούν να γίνουμε όλοι μία παρέα μέσα από ένα ξεχωριστό live, αύριο Δευτέρα 20 Απριλίου στις 20:30.

Η βραδιά θα έχει ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα, αφού είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Σερρών.

Οι Σέρρες είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Ανδρέου.

Στόχος της δράσης, η αγορά ιατρικών μηχανημάτων, τα οποία και θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι θεατές-ακροατές της έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών, καταθέτοντας σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό τη δική τους ευγενική προσφορά.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του event σε όσους το παρακολουθούν.

Οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και μας παρουσιάζουν τραγούδια από τη μεγάλη όσο και πολυσύνθετη δισκογραφία του συνθέτη, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της ερμηνεύτριας, καθώς και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπούν.

Το υλικό ανασυνθέτει, διασκευάζει και ερμηνεύει στο πιάνο με τον μοναδικό του μουσικό τρόπο ο Γιώργος Ανδρέου και ανανεώνει με τη δική της ερμηνευτική δυναμική η Κορίνα Λεγάκη.

Η διαδικτυακή συναυλία διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 20:30 (δεύτερη μέρα του Πάσχα) συντονιζόμαστε στη Σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για μια ξεχωριστή ζωντανή διαδικτυακή συναυλία με τον Γιώργο Ανδρέου και την Κορίνα Λεγάκη – μια συναυλία με πολύ καλό σκοπό!