Πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης: Καλή Λευτεριά όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά γενικώς (Βίντεο)

Κρατώντας μια λαμπάδα με το Ανέσπερο Φως το ένα χέρι και στο άλλο την Ελληνική σημαία ο πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης εύχεται Χριστός Ανέστη και καλή λευτεριά όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά γενικώς στη χώρα το βράδυ της Ανάστασης μέσα στο άδειο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Νιγρίτα.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας Γεώργιος σημειώνει τα παρακάτω:

“Διαφορετική Ανάσταση φέτος… Ανάσταση με πόνο, με δάκρυα… Τί είχαμε που δεν το αναγνωρίζαμε και φέτος το χάσαμε; Εκκλησίες άδειες… Μας απαγόρευσαν να πάμε να Του εναποθέσουμε στον Τάφο Του τα τυπικά λουλουδάκια της τιμής μας προς Αυτόν!

Δεν κατάφεραν όμως να μας αποτρέψουν να Του χαρίσουμε τα λυτρωτικά μας δάκρυα, τα οποία μας έδωσαν την δυνατότητα να Τον αισθανθούμε Αναστημένο κοντά μας, για μας! Ποτέ άλλοτε το ποίμνιο δεν ζήτησε τόσο τον ποιμένα του! Ποτέ άλλοτε δεν έκλαυσε ο ποιμένας, γιατί το ποίμνιό του βρισκόταν άθελά του μακριά του!

Ιερείς και λαό όμως μας ένωσαν τα δάκρυά μας τα οποία ως ρόδα εύοσμα Του τα προσφέραμε, κι αυτός τελικά μας αγκάλιασε στοργικά! Πλημμύρισε την πλάση με το ανέσπερο Φως της Αναστάσεώς Του, ας φωτίσει την ζωή μας, ας φωτίσει το νου και τις καρδιές μας για να πορευόμαστε χαίροντες την οδό της αλήθειας, την οδό Του!
ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ αδελφοί και παιδιά μου! ΑΛΗΘΏΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΎΡΙΟΣ!”

Gepostet von Γεώργιος Κελεμπέκης am Samstag, 18. April 2020

25 Shares