ΠΑΜΕ Σερρών: Πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά (Φώτο)

Με αφορμή την πανελλαδική μέρα δράσης στους χώρους δουλείας, την Τρίτη 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε μια σειρά εργασιακούς χώρους στον Ν. Σερρών.

Στόχος ήταν να φτάσει παντού το μήνυμα “πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά” Πιο συγκεκριμένα μέλη του Σωματείου Εργατών Επεξεργασίας Μετάλλου βρέθηκαν το πρωί στην είσοδο της ΒΙ.ΠΕ των Σερρών.

Η επιτροπή Αγώνα Εμποροϋπαλλήλων πραγματοποίησε περιοδεία στα Super Market, ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν και στους εργαζόμενους στον επισιτισμό.

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου συμμετείχαν αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Δημοσίου, ό Σύλλογος Γυναικών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ αλλά και οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιωαννίδου Μαρία, Λάγιος Μάκη και Φαρμάκης Παύλος αλλά και στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αντίστοιχες πρωτοβουλίες έγιναν στα Κέντρα Υγείας Νιγρίτας και Βισαλτίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμβαση έγινε και στην επιθεώρηση εργασίας μετά από καταγγελίες εργαζομένων ότι γνωστή εταιρία στον κλάδο των τροφίμων ετοιμάζεται να αλλάξει έδρα, προτρέποντας τους εργαζόμενους να υπογράψουν οικιοθελής παραίτηση.

9 Shares