Η τέχνη εκφράζεται στο nelydaily της Σερραίας Ν. Τσιακυρίδου


Μία καινούρια σελίδα το «nelydaily», που αφορά art, design, fashion, travel, photography, film, life, culture, φαίνεται πως είναι η σχεδόν απόλυτη μορφή έκφρασης της τέχνης και ιθύνων νους, είναι η Σερραία στην καταγωγή καλλιτέχνιδα, Νέλλη Τσιακυρίδου (Penelope Nelly).

Η Penelope Nelly αναρτά ό,τι πιο καινοτόμο της κεντρίζει το ενδιαφέρον και που έχει σχέση με αύρα, καθώς η ίδια θεωρεί ότι μπορεί να είναι δίπλα μας και να μην το έχουμε παρατηρήσει.

Η Penelope Nelly επέλεξε και ξεχώρισε τους make up artist που έχουν ιδιαίτερες καλλιτεχνικές πλευρές και μας τους παρουσιάζει.

Penelope Nelly
Fashion & Fine Art Designer
Creative Director of Kuro
Founder & editor in chief of NelyDaily
Το κόκκινο χρώμα μου μιλάει όπως η φράση της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλλη «Θα ήμουν φρόνιμη, αλλά είχα πολλές επιλογές!», δηλαδή το κόκκινο χρώμα με «τσιτώνει» είναι το πιο δονητικό – συναρπαστικό χρώμα του φάσματος.
Μετά το μαύρο που είναι το «πιο πολύχρωμο» χρώμα για μένα, το κόκκινο το χρησιμοποιώ σε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες πάνω μου.
«Η μέση γυναίκα καταναλώνει περίπου 2 με 3 κιλά κόκκινο κραγιόν στη διάρκεια της ζωής της»
Άραγε, τι θέλουν οι γυναίκες από ένα κόκκινο κραγιόν;
Το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης. Είναι δημιουργία και φαντασία. Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί διαχρονική τάση για το μακιγιάζ κάθε ανθρώπου σαν μέσο έκφρασης. Red power από makeupartist με διαφορετική αισθητική και τεχνική, ιδιαίτερες προσωπικότητες που έχουν ένα κοινό ταλέντο την καλλιτεχνική αντίληψη. Γνωρίζοντας τους προσωπικά θέλω να σας πω ότι τα ονόματά τους είναι συνώνυμα του επαγγελματισμού. Καλοί ακροατές, φιλόδοξοι και είναι ανοιχτοί να δοκιμάσουν οποιοδήποτε look.
Ο λόγος για τους πιο επιδραστικούς και πετυχημένους makeup artists.

Ιωάννα Γκέντζου
Certified Mac make up artist
Κόκκινο κραγιόν : Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη μόδα και το μακιγιάζ. Για μένα αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας κάθε γυναίκας ! Φορώντας το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν νιώθω ότι φοράω μια ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης ! Είναι το σίγουρο μυστικό για να προσελκύσει μια γυναίκα επάνω της όλα τα βλέμματα.

Βαγγέλης Κολοκοτρώνης
Certified Nyx Makeup artist
Artist editorial & Hairstylist
London makeup Institute LMI
Ασχολούμαι με φωτογραφίσεις και με το freelance. Είμαι hairstylist. Αγαπώ το beauty makeup. Θα με χαρακτήριζε κάνεις σαν artist editorial με επιρροές από το beauty Makeup. Στόχος μου στο μακιγιάζ είναι η γυναίκα να αισθάνεται όμορφη, να αναδεικνυω την γυναικεία ομορφιά τονίζοντας ή και να ανασχηματίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου!
Το eyeliner της φωτογραφίας είναι φτιαγμένο από μια παλέτα με κόκκινα κραγιόν. Editorial ύφος με καθαρές και αυστηρές γραμμές δίνοντας ένταση σε ένα σημείο του προσώπου.
Χρησιμοποιώ τα υλικά μου με ποικίλους δημιουργικούς τρόπους. Το κόκκινο ήταν ανέκαθεν ένα εντυπωσιακό χρώμα που όλες οι γυναίκες αγαπούν και όλοι μας θαυμάζουμε.

Arg_irw
Certified Mac makeup artist
”Το κόκκινο χρώμα στο μακιγιάζ είτε το λατρεύεις από την πρώτη στιγμή, είτε όχι!
Φορώντας το, πάντα κάτι έχει να δηλώσει.
Για μένα το κόκκινο στο μακιγιάζ υποδηλώνει δυναμισμό, σεξουαλικότητα, ροκ διάθεση.. Είναι ένα statement που πολλές φορές δείχνει πράγματα για την προσωπικότητα μας αλλά και την διάθεση μας!
Προσωπικά λατρεύω να φοράω κόκκινο κραγιόν και πολλές φορές τίποτε άλλο γιατί είναι μακιγιάζ από μόνο του.
Tip: Τόλμησε το σαν σκιά, σαν ρούζ και απογείωσε το look σου!”

Elena Louka
Certified makeup artist
Face & Body painter
Fashion & Creative mua
“Embrace your self” the look was inspired from People who love all the genders, all the races who love themselves the most whatever the opinion of others is and they don’t miss a chance to show that to the world. This is for the people which getting any form of abuse and they can’t express themselves. This is for every unique person all over the world, a red lipstick with a lot of character!

Ζωή Κριτσιώλη
Certified Makeup artist
Face & Body painter
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ασχολούμουν με τη ζωγραφική και κατ’ επέκταση με το μακιγιάζ. Μου άρεσε να παίζω με τα χρώματα. Αγαπώ την ελευθερία έκφρασης. Την ανεξαρτησία και την αισθητική που πηγάζει από το ίδιο το γυμνό μας πρόσωπο.
Στα μακιγιάζ μου βάζω κυρίως πινελιές glam με βασικό στοιχείο το beauty makeup, ενίοτε θα τα χαρακτήριζα και extreme. Εμπνέομαι από όλες τις εποχές και προσαρμόζω το μακιγιάζ, λαμβάνοντας υπόψιν την ανατομία του προσώπου καθώς και την ψυχοσύνθεση του ατόμου!

Κάλλη Πολυζοπούλου
Professional TV & Film Make Up Artist
RED means Passion …Μια έντονη προσωπικότητα, μία έντονη στιγμή, ένα έντονο συναίσθημα θα φορούσε κόκκινο.. Κόκκινα καλοσχηματισμένα χείλη αναδεικνύουν το γυναικείο πάθος για τη ζωή . Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει ηλικία πάρα μόνο τη σωστή απόχρωση.

Ελισάβετ Βέργου
Creative makeup artist
Η έμπνευση για μένα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Είναι αυτό το «κάτι» που υπάρχει μέσα μας και μας οδηγεί στην δημιουργία.