Άνοιξαν τα ανθοπωλεία-Προετοιμασίες για την γιορτή της μητέρας (Φώτο & Βίντεο)

Άνοιξαν τη Δευτέρα 4 Μαΐου και τα ανθοπωλεία της χώρας μετά την άρση των μέτρων της Κυβέρνησης για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊου. Οι ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων από νωρίς το πρωί ετοίμασαν τα καταστήματά τους για να υποδεχθούν τους πελάτες καθώς οι παραγγελίες με νέα και ολόφρεσκα λουλούδια είχαν φτάσει μετά την καραντίνα.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή 10 Μαΐου, ημέρα γιορτής της μητέρας με τους ανθοπώλες ευελπιστώντας να τζιράρουν και να βγάλουν τα “σπασμένα” των προηγούμενων εβδομάδων.

Το Infonews24.gr βρέθηκε στο ανθοπωλείο “Ρόδον” της κυρίας Σαββίνας Λαζαρίδου, στο Σιδηρόκαστρο τη στιγμή που στόλιζε το κατάστημα με λουλούδια διαφόρων ειδών, ανθοδέσμες, γλάστρες κτλ. “Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δύο μήνες είμασταν εκτός δουλειάς. Με χαρά επιστρέψαμε στα καταστήματά μας. Να ξεχάσουμε τις δύσκολες και άσχημες ημέρες που περάσαμε. Σήμερα ήρθαν και οι νέες παραγγελίες για τη γιορτή της μητέρας και περιμένουμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν το κατάστημά μας” ανέφερε η κυρία Λαζαρίδου.

15 Shares