Διανομή τροφίμων την Πέμπτη στο Δήμο Ηράκλειας


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας (Κ.Ε.Δ.Η.) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο πλαίσιο του Προγράμματος διανομής τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στην αποθήκη του Αγροτικού Συνεταιρισμού (ΚΕΣΣΑΝΗ), στην Ηράκλεια, Τ.Κ. 62400 και οι ωφελούμενοι του Δήμου Ηράκλειας θα πρέπει να προσέλθουν τις ώρες 08:00 π.μ. – 12:00π.μ. .

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:
ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ : Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
ΚΡΕΑΣ BOEIO : Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ : Τεμάχια 1 Βάρος: 0,5 kg
ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ : Τεμάχια 1 Βάρος: 0,5 kg
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ : Τεμάχια 2 Βάρος: 1,0 kg
Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 5 κιλά.

Κάθε αίτηση – νοικοκυριό θα παραλάβει τα εξής ΒΥΣ προϊόντα:
1.ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ : Τεμάχια 1 Βάρος 100ml
2.ΣΑΜΠΟΥΑΝ : Τεμάχια 1 Βάρος 1,0 lt
3.ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ. : Τεμάχια 1 Βάρος 1,0 lt
4.ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ : Τεμάχια 1 Βάρος 1,0 lt
5.ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ : Τεμάχια 1 Βάρος 1,0 kg
Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 4,10 κιλά.

Προσοχή: Θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες από τον ΕΟΔΥ (Μέτρα Ατομικής Προστασίας, και αποστάσεων πάνω από 2 μέτρα μεταξύ των ωφελουμένων καθώς και μέγιστη συνάθροιση 10 ατόμων στο χώρο αναμονής).

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως ενώ στην αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2325028172.

14 Shares