Η «συγνώμη» της Ένωσης Εστιατόρων Σερρών στον Κ. Μπούμπα


Ουκ ολίγες «παρενέργειες» είχε η τηλεδιάσκεψη φορέων του Νομού Σερρών που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, για τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας Covid-19.

Την έντονη δυσαρέσκειά του προς τη Διοίκηση της Ένωσης Εστιατόρων νομού Σερρών, για τον αποκλεισμό του από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών.

Εντωμεταξύ, έντονη ήταν και η αντίδραση που εξέφρασε ο Σερραίος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Μπούμπας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν του δόθηκε ο λόγος προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος και να παρουσιάσει την άποψη του κόμματός για το θέμα.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ένωσης Εστιατόρων, η οποία με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει πως ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος και ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Σερραίο βουλευτή:
«Μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Μπούμπα για τον αποκλεισμό του κατά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη φορέων για την εστίαση, ερευνήσαμε το ζήτημα και διαπιστώθηκε πως λόγω τεχνικού προβλήματος το σύστημα απεικόνιζε την αποχώρηση του Βουλευτή από την σύσκεψη. Αυτή ήταν και η αιτία που δεν τοποθετήθηκε ο κ Κώστας Μπούμπας κατά τη συνεδρίαση. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε σκοπιμότητα για προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσης του Βουλευτή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών, ως ο υπεύθυνος της διοργάνωσης αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη στο Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Μπούμπα για την αναστάτωση που προκλήθηκε».