Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Κανονικά αύριο η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος

Κανονικά θα ισχύσει από αύριο 11 Μαΐου η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 15 Μαΐου.“Προσκαλούμε τους Σερραίους καταναλωτές να επισκεφτούν τα καταστήματα μας και να επωφεληθούν από τις εκπτωτικές τιμές” αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αύριο δεύτερη φάση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού ανοίγουν οι εξής επιχειρήσεις: εξοπλισμού ήχου και εικόνας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου ηλεκτρικών οικιακών συσκευών επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης εγγραφών μουσικής και εικόνας παιχνιδιών κάθε είδους ενδυμάτων υποδημάτων και δερμάτινων ειδών καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού ρολογιών και κοσμημάτων καινούριων ειδών και μεταχειρισμένων ειδών.

Σε ότι αφορά το ωράριο των καταστημάτων ισχύουν τα παρακάτω:

Μετά την επιστολή που απεστάλη από την ΟΕΠΕΚΑΜΘ, σήμερα 10/5/2020 στις 11:41πμ και θέλοντας να προστατεύσουμε τους έμπορους- μέλη μας, η ώρα έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων ορίζεται η 10η πμ (εξαιρουμένων των καταστημάτων πώλησης χρωμάτων και λοιπών βιομηχανικών ειδών που επιτρέπεται η λειτουργία τους από τις 7:00 πμ. ) από την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Συγκεκριμένα

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής

Δευτέρα και Τετάρτη

10:00-14:30

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή

Από 10:00 -14:30 και 18:00-21:00

Σάββατο

10:00- 15:00

 

Κοινοποίηση