Π.Ε. Σερρών: Αποκατάσταση φωτισμού σε κόμβους και έργα βελτίωσης σε οδικά τμήματα της Σιντικής

Άμεσα θα πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση φωτισμού στους κόμβους Ροδόπολης και Στρυμονοχωρίου καθώς ξεπεράστηκε το χρόνιο πρόβλημα που εμπόδιζε την αποκατάσταση της βλάβης. Παράλληλα, θα θα υλοποιηθούν τις επόμενες μέρες βελτιώσεις και σε οδικά τμήματα από την Κάτω Αμπέλα εως και το Χαρωπό αλλά και επί του οδικού δικτύου Σιδηροκάστρου Αχλαδοχωρίου Καρυδοχώρι και Γέφυρας Νέου Πετριτσίου με κατεύθυνση προς το Νέο Πετρίτσι όπως κάνει γνωστό μέσω Facebook, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης

Για όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, το απόγευμα της Τρίτης. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ και  πρώτος σε ψήφους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Παύλος Κορωνίδης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή Ιωάννης Χατζόπουλος στα πλαίσια ενημέρωσης του με αφορμή την πρόσφατη έγκριση του τρόπου εκτέλεσης των έργων που προγραμματίστηκαν στην ΠΕ Σερρών από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πολλά εκ των οποίων είναι χρηματοδοτούμενα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

“Τα έργα αυτά είναι ανεξάρτητα από τον σχεδιασμό της συντήρησης Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ΠΕ Σερρών για τα έτη 2020, 2021, 2022 της ΠΕ Σερρών προϋπολογισμού 3.320.000,00 ευρώ αλλά και του προγράμματος Επεμβάσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας 14.259.309,29 ευρώ του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών. Τέλος η ανάληψη του αρδευτικού έργου των 9.000.000,00 ευρώ του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου που χρηματοδότησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ανέλαβε να εκτελέσει η τεχνική υπηρεσία που προΐσταται ο κ. Σπυρόπουλος σε συνδυασμό με τον άμεσο καθαρισμό της πεδινής κοίτης του Κρουσοβίτη που πλέον είναι αρμοδιότητας του αξίζει πραγματικά των ευχαριστιών μας. Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ θα συνεργαστώ και υπηρεσιακά για την αντιμετώπιση τόσο στο σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας όσο και σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης δια μέσω των υπηρεσιών μας” αναφέρει στην ανάρτησή του ο κύριος Κορωνίδης.

22 Shares