Επίσκεψη Καραμανλή στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών-“Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών αποτελεί μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας”

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στο επίκεντρο ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκε σήμερα ο Σερραίος Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Αχιλ. Καραμανλής.

Τόσο ο Αλέξανδρος Χρυσάφης όσο και ο κ. Ματθαίου, ενημέρωσαν τον Υπουργό για όλα τα θέματα που αφορούν το Αυτοκινητοδρόμιο. Παράλληλα, του παρουσίασαν τους στόχους της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου, μιας πίστας μοναδικής στο είδος της.

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής, το ενδιαφέρον του οποίου είναι συνεχές για το Αυτοκινητοδρόμιο, δεσμεύτηκε να το στηρίξει, καθώς αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές απ’ όλα τα Βαλκάνια, αναδεικνύοντας το Νομό Σερρών και συμβάλλοντας σημαντικά στη στήριξη της τοπικής μας οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έζησε τη μοναδική εμπειρία της βόλτας στο Αυτοκινητοδρόμιο σε υψηλές ταχύτητες, ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο.

“Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών αποτελεί μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο σύνολό του” επισήμανε ο κ. Καραμανλής και συμπλήρωσε: “χρέος μας είναι να το στηρίξουμε, ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχή πορεία του στο μέλλον, διαμορφώνοντας ειδικό νομοθετικό πλαίσιο γι αυτό, μιας και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα”.

Τέλος, η επίσκεψη του κ. Καραμανλή στην πίστα, ολοκληρώθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, με τη Διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου να του παραδίδει αναμνηστικά δώρα για εκείνον και την οικογένειά του.

Να σημειωθεί πως, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στο Κολυμβητήριο και το Αυτοκινητοδρόμιο, το «παρών» έδωσαν (μεταξύ άλλων): ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλης Κατιρτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Σπύρος Μισιρλής, ο Αντιδήμαρχος Έργων-Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας-Παλλαϊκής Άμυνας και Πολεοδομίας, Γιώργος Νυχτοπάτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Καρακολίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Πρασίνου, Γιάννης Τουρτούρας, η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Χρυσάνθη Παλάζη και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Παπαβασιλείου.

 

0 Shares