Μεγάλη η συμμετοχή στην αιμοδοσία του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Βισαλτίας για τη στήριξη των εθελοντικών αιμοδοσιών, καθώς έπειτα από τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην επάρκεια αίματος. Σε αυτή την κατεύθυνση η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών για την ασφάλεια αιμοδοτών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βισαλτίας ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για διάθεση έξω-νοσοκομειακών χώρων για την διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών, ώστε με ασφάλεια οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Από τα μέσα Μαρτίου με πρώτο τον Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «ΟΡΦΕΑΣ» και την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Τραγίλου και του Δήμου Βισαλτίας ακολούθησαν και άλλοι σύλλογοι και πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους για προσφορά σε αίμα.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στην δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει και ευχαριστεί την Τοπική Κοινότητα της Σησαμιάς και τους ετεροδημότες της, που ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στην έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του Δήμου Βισαλτίας για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Αγροτικό Ιατρείο της Σησαμιάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους και στο προσωπικό υγείας της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Το παρόν έδωσαν, δηλώνοντας την στήριξη τους και σε αυτή την δράση, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης και η αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Αλεξάνδρα Καρρά. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Κοινοποίηση