«Βρέχει» κλήσεις για αγροτοδικεία στους Σερραίους αγρότες

Στο… εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν για μία ακόμη φορά στα τέλη του χρόνου, οι Σερραίοι αγρότες, κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών, κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων.

Πριν από δέκα ημέρες, ο αγροτοσυνδικαλιστής από τον Αχινό Σερρών Ανέστης Κεμανιτζόγλου, ανακοίνωσε πως ήδη έλαβε κλήσεις για 6 υποθέσεις εξ αναβολής οι οποίες θα εκδικαστούν 24 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορούν το Μπλόκο Προμαχώνα για τα έτη 2016 – 2017.

Προχθές, οι αγροτοσυνδικαλιστές Νίκος Βαρσάμης και Κλωνάρης Λιούτας, από το Μελενικίτσι και την Ηράκλεια αντίστοιχα, δήλωσαν πως εκτός από τον κατακλυσμό, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη «βροχή» από κλήσεις για υποθέσεις που θα εκδικαστούν στις 11 Δεκεμβρίου.

«Έξω κατακλυσμό με χαλάζι και να έρχεται η αστυνομία να σου δίνει 20 κλήσεις για αγροτοδικεία για πέρυσι που ήμασταν στην διασταύρωση Λεύκωνα. Ούτε στο τραπέζι χωράνε. Έβαλα και στον καναπέ μερικές Μητσοτάκη; Βουλευτές των Σερρών; Ακούτε; Θα ακούσετε καλά σύντομα,» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρσάμης, ενώ ο κ. Λιούτας από την πλευρά του, δήλωσε: «Να γυρνάς από το χωράφι και να σε περιμένει η αστυνομία στην πόρτα. Αξία ανεκτίμητη. Η δικαστική βιομηχανία του τόπου μας δουλεύει».

Κοινοποίηση