Μισιρλής: Ματώσαμε το προηγούμενο διάστημα να κρατήσουμε τα οικονομικά του δήμου σε ελεγχόμενη κατάσταση και το πετύχαμε (Βίντεο)

Για τα οικονομικά του Δήμου Σερρών μίλησε στο Infonews24.gr, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης Σπύρος Μισιρλής, ο οποίος τόνισε ότι η οικονομική κατάσταση του δήμου είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. “Ματώσαμε το προηγούμενο διάστημα να κρατήσουμε τα οικονομικά του δήμου σε ελεγχόμενη κατάσταση και το πετύχαμε αυτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα εν μέσω κορονοϊού με πολύ λιγότερα χρήματα πιέσαμε πάρα πολύ τα πράγματα και νομίζω το καταφέραμε.” ανέφερε ο κύριος Μισιρλής.

Ο αντιδήμαρχος υποστηρίζει ότι το επόμενο διάστημα είναι θα δοθεί από την Πολιτεία στον δήμο Σερρών ένα μεγάλο κονδύλιο και τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν στους Σερραίους με τη μορφή έργων και υπηρεσιών. “Υπάρχει και ένα μεγάλο κονδύλι, το οποίο θα έρθει στον δήμο Σερρών σε σχέση με τα έξοδα που έχουμε κάνει και ουσιαστικά θα έχουμε ένα μεγάλο όφελος γιατί πετύχαμε αιματηρή οικονομία κάποια χρήματα και αυτά τα χρήματα ουσιαστικά θα επιστρέψουν στους Σερραίους πολίτες με την μορφή έργων, υπηρεσιών και είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθούν από τις Σερραίες και τους Σερραίους” καταλήγει ο κύριος Μισιρλής.

Κοινοποίηση