Θεσσαλονίκη: Άνδρας πετούσε γλάστρες από το μπαλκόνι σε θαμώνες μπαρ (Βίντεο)

Απίστευτο Σάββατο βράδυ στην Θεσσαλονίκη. Άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε γλάστρες σε θαμώνες μπαρ προκαλώντας αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Ένας άντρας, πιθανόν σε κατάσταση μέθης, άρχισε να πετάει γλάστρες, καρέκλες και αλλά αντικείμενα, σε μικρή απόσταση από παρακείμενα μπαρ όπου βρίσκονταν αρκετοί θαμώνες.

Ο δρόμος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ώστε να μην τραυματιστεί κανείς, ενώ συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε και χειροκροτούσε τον άντρα στο μπαλκόνι.

Λίγο αργότερα έφτασαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, ενώ μετά από προσπάθειες οι αστυνομικοί κατάφεραν, μπήκαν στο διαμέρισμα και απομάκρυναν τον άντρα.

Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε γλάστρες σε θαμώνες μπαρ στη Θεσσαλονίκη Σάββατο βράδυ

Απίστευτο Σάββατο βράδυ στην Θεσσαλονίκη – Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε γλάστρες σε θαμώνες μπαρ προκαλώντας αναστάτωση στο κέντρο της πόλης. Ένας άντρας σε κατάσταση μέθης άρχισε να πετάει καρέκλες, γλάστρες και αλλά αντικείμενα, σε μικρή απόσταση από παρακείμενα μπαρ όπου βρίσκονταν αρκετοί θαμώνες. Ο δρόμος αποκλείστηκε από την αστυνομία ώστε να μην τραυματιστεί κανείς ενώ συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος που παρακολούθουσε και χειροκροτούσε τον άντρα στο μπαλκόνι.Λίγο αργότερα ήρθε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο ενώ μετά απο προσπάθεις οι αστυνομικοί κατάφεραν, μπήκαν στο διαμέρισμα και απομάκρυναν τον άντρα.Follow at Facebook: https://www.facebook.com/taifer

Gepostet von Taifer am Samstag, 30. Mai 2020

40 Shares