Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι στη Β’ Εθνική- 2η σερί άνοδος μέσα σε 3 χρόνια


Τα 56α γενέθλια του ιστορικού Συλλόγου του Πανσερραϊκού, συνδυάστηκαν και φέτος, για 2η συνεχόμενη χρονιά, με μια άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες!

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι, παρότι νεοφώτιστος, πρωταγωνίστησε στον 4 Ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και -παρά το μέτριό του ξεκίνημα στο εν λόγω Πρωτάθλημα- κατάφερε, με μια εκπληκτική πορεία στο δεύτερο γύρο, να κερδίσει σε διαδοχικά ντέρμπυ όλους τους ανταγωνιστές του και να πλασαριστεί στην τρίτη προνομιούχο θέση που έμελλε να του εξασφαλίσει το εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική μετά την αιφνίδια διακοπή της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η επιτυχία αυτή είναι πολύ σημαντική για ολόκληρο τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και γενικότερα το Σερραϊκό Μπάσκετ! Η άνοδος στη Β’ Εθνική δικαιώνει απόλυτα όλους όσοι αγαπούν την ομάδα και μοχθούν για την υποδειγματική λειτουργία και την πρόοδό της.

Οι πρωταγωνιστές της που φόρεσαν και τίμησαν φέτος την κόκκινη φανέλα με το «λιοντάρι» μέσα στο γήπεδο:
Προπονητής: Ρ. Θεοδωρίδης
Βοηθοί προπονητές: Στ. Ιωσηφίδης, Α. Λυκίδης
Αρχικοί προπονητές: Φ. Κοκολιός, Α. Ανδρεάδης
Γυμναστής: Θ. Καννάς
Τεχνικός Διευθυντής: Β. Χρυσανθίδης
Καλαθοσφαιριστές: Π. Γεωργιανός (αρχηγός), Ν. Γεωργιανός, Π. Γρίψιος, Δ. Δατσιάδης, Ε. Δημητρακάς, Θ. Θολιώτης, Γρ. Κάτος, Λ. Ντίνος, Ε. Σταματόπουλος, Φ. Συμεωνίδης, Η. Τράκας, Δ. Χατζηανδρέου, Στ. Χορτομάρης.

Κοινοποίηση