Συνάντηση Χρυσάφη με Βορίδη και Αραμπατζή στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Φώτο)

Στην Αθήνα βρέθηκε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τις προηγούμενες ημέρες και είχε επαφές με Υπουργούς της Κυβέρνησης. Ο κύριος Χρυσάφης συναντήθηκε με τον Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή.

Ο δήμαρχος Σερρών παρουσίασε στους Υπουργούς τα σχεδιαζόμενα έργα και δράσεις εκ μέρους του Δήμου που αφορούν τους αγρότες.

“Πρόκειται, για τα κέντρα ολοκληρωμένης υποστήριξης των αγροτών του Δήμου Σερρών με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και εφαρμογών “έξυπνης γεωργίας”(smart farming), οι πιστοποιήσεις τοπικών Σερραϊκών προϊόντων, οι χρηματοδοτήσεις μελετών για έργα αγροτικού ενδιαφέροντος, ήταν μερικά μόνο από αυτά που έθεσα και συζητήσαμε. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την πολιτική βούληση του Υπουργείου για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών των στοχεύσεων του Δήμου μας! Είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα!” έγραψε στο Facebook ο κύριος Χρυσάφης, δημοσιεύοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό.